Basiscursus

In de basiscursus leer je een volledige lichaamsmassage te geven, met technieken van Rebalancing. Het is een fysieke, langzame en intensieve massage, die veel aandacht schenkt aan de manier van aanraken. De techniek van masseren staat centraal met veel aandacht voor je eigen houding. De cursus kent een vaste structuur van zes terugkerende handelingen om het aanleren te vergemakkelijken.

Je leert diep in de spieren en weefsels te masseren, de gewrichten te ontspannen en zachte massage. Je leert om te werken vanuit ontspanning; onder andere door je eigen lichaam zo efficiŽnt mogelijk te gebruiken en jezelf te blijven voelen.

Hierdoor ben je als gever na de massage zelf ook verkwikt en energiek. Er wordt ook ruim aandacht besteed aan de kunst van het ontvangen van de massage.

Je krijgt een fraai cursusboek en massageolie en aan het einde een certificaat van deelname. De cursus bestaat meestal uit 11 dagdelen van 3 uur. Er wordt in tweetallen op tafels gewerkt in een rustige aangename ruimte.

Iedere avond heeft een vaste opbouw:

HOME